Welkom op de "wat is er nieuw" pagina van Studio-Ineke

 


 

Wat is er nieuw bijgekomen sinds:

 
Maandag 16-nov-2010 Nieuwe informatie over de opening van de expositie te Deventer toegevoegd.  Kijk hier om de veranderingen te zien.
 
Dinsdag 14-sept-2010 Nieuwe informatie over de expositie te Deventer toegevoegd.  Kijk hier om de veranderingen te zien.
 
Woensdag 7-april-2010 Ontbrekend filmpje van de opening van de expositie "Kleur" op de website gezet. Aanvang gemaakt met het verkleinen van de hele grote foto's die vertraging bij het browsen op de site kunnen veroorzaken. Kijk hier om de veranderingen te zien.
 
Maandag 5-april-2010 De expositie "Kleur" openings filmpjes op de website gezet. Let op het downloaden van filmpjes kan wel eens, zonder snel internet, enige tijd duren. Kijk hier om de veranderingen te zien.
 
Maandag 5-april-2010 Slide show op de expositie 2010 pagina gezet over de "Expositie KLEUR" opening.  Kijk hier om de veranderingen te zien.
 
Zondag 4-april-2010 De Expositie 2010 pagina aangepast met keramiek beeldjes en olieverf schilderijen welke bij de opening van de tentoonstelling te zien waren. Kijk hier om te zien wat er veranderd is.
 
Zaterdag 3-april-2010 Om in een keer te kunnen zien of deze website veranderingen sinds de laatste keer heeft ondergaan is deze pagina
"What's New" gemaakt.  Hier worden alle wijzigingen op de site bijgehouden zodat ze snel gevonden kunnen worden.
 

Let op !!! Het laden van filmpjes kan afhankelijk van de snelheid
van uw internet verbinding, wat langer duren.
Tevens dient uw computer over een MP4 player te beschikken zoals b.v.
VLC player klik
hier voor een gratis download.